Rugină și lipsă de igienă la un magazin din Piața Centrală

Rugină și lipsă de igienă la un magazin din Piața Centrală
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Luni, 10 aprilie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galaţi a descins în control la magazinul alimentar Coesil HSV SRL ce comercializează produse tradiționale în Piața Centrală din municipiul Galați, ca parte a unei tematici naționale în acest sens.

La fața locului, s-a constatat comercializarea unor produse alimentare fără elemente de identificare şi caracterizare, precum și utilizarea unor vitrine frigorifice neigienizate, cu resturi alimentare și urme de lichide scurse, cu vopsea exfoliată și rugină, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Pentru aceste nereguli, comisarii CJPC Galaţi au aplicat o amendă contravențională, în valoare de 10.000 lei, avertisment, oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate și oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme.

 

Citit 4931 ori Ultima modificare Vineri, 14 Aprilie 2023 14:20

4 comentarii

  • postat de Un Lache de pe marginea strazii
    Joi, 20 Aprilie 2023 06:39
    5.13.224.***
    Cu atâta acrivie a ajuns Piața Mare o piață mica de carne și de brânză. Comparați cu Piața Mare din Brăila care are suprafețe imense de cărnuri și brânzeturi... Tot tradițional e și acolo, doar ca îți face placere. Sa intri, sa vezi, sa cumperi. În Galați, micul comerț de frontiera din Badalan se fa
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Miercuri, 12 Aprilie 2023 11:25
    5.13.195.***
    Sunt produse procesate de carne, care au diferite culori chiar din acelasi lot! Probabil unuia i-a sarit doza de colorant carmin! Gustul nu difera cu nimic. DAR un salam sau parizer procesat... odata taiat si neinfoliat cu elastic.. se va oxida vizibil si deja ii scade termenul de garantie la cateva
    0
    0
  • postat de Maria
    Miercuri, 12 Aprilie 2023 09:26
    80.32.118.***
    Este o practica intalnita in mai toate magazinele care vand astfel de produse, amestecarea marfii. Adica de a aseza in aceeasi vitrina frigorifica diferite varietati de salamuri, mezeluri sau carnati amestecati sau pusi unii peste altii, fara a fi separati intre ei. Asta ca sa nu mai vorbim de pretu
    0
    0
  • postat de Vica de pe 11 Siret
    Miercuri, 12 Aprilie 2023 07:10
    89.137.226.***
    Acest control probabil a fost o indicatie tinta, de parca in Piata centrala acest magazin este singurul ce comercializeaza produse alimentare!?
    Si de ce controale numai de sarbatori, praf in ochi la cetateni, de ce acesti inspectori nu se vad mai des si in cursul anului?!

    S-a spus public de atea
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.