Lacurile permanente de pe strada Dochiei

Lacurile permanente de pe strada Dochiei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe strada Dochiei, gropile au ajuns atât de mari, încât atunci când plouă apar lacuri de dimensiuni considerabile, de care nu poți trece nici măcar încălţat cu cizme de cauciuc. Strada nu este asfaltată, iar pietrele foarte vechi nu mai fac faţă ca înainte, astfel că permanent se formează gropi și nămol.

Gălăţenii care stau pe artera situată într-o zonă veche a oraşului, între străzile Traian şi Lozoveni, spun că s-au obișnuit cu gândul că nu vor avea prea curând asfalt, deşi au făcut numeroase sesizări către municipalitate. "Pentru noi este ceva normal să înotăm prin noroi după fiecare ploaie. Copilul meu, când vede că plouă, îmi spune că trebuie să luăm barca, pentru a putea ieși de pe stradă. Am tot făcut sesizări la Primărie, dar în zadar", ne-a spus unul dintre locatarii străzii.

"Eu muncesc aici de ani de zile și mereu mă întreb când vor pune nişte asfalt pe strada asta. Sunt momente în care nici mașina nu mai face față să treacă prin bălțile formate după ploi. Încă un minus este că pe strada asta nu există canalizare şi din cauza asta se formează aceste bălți imense", ne-a  declarat şi unul dintre muncitorii de la o fabrică din zonă.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 01 Mai 2023 10:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.