Cât te costă să bei un bubble tea în Galați

Cât te costă să bei un bubble tea în Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

După cum bine se știe, bubble tea a fost băutura sezonului pe parcursul anului 2022. Odată cu venirea căldurii, bubble tea pare să rămână în trend şi anul acesta, atât la copii, cât și în cazul adolescenților, băutura având o sumedenie de arome, sortimente de ceai sau chiar lapte. "Vedeta" acestui ceai o reprezintă însă bobițele cu diferite arome.

Când vine vorba de o astfel de băutură, preţurile pot varia destul de mult. Pentru un pahar mic de ceai combinat cu bobițele pe care le preferați, prețul începe de la 15 lei, cel mediu este în jur de 18 lei, iar cel mare costă 20 de lei.

Ca sortimente puteți opta între ceai cu arome de fructul pasiunii, mentă, vanilie și o largă varietate de fructe. În ceea ce priveşte bobițele, putem regăsi cam aceleași arome. Un sfat ar fi ca atunci când vă cumpărați o astfel de băutură care conține ceai, să combinați dulcele cu acrișorul. Altfel, datorită siropului cu o concentrație mare din bobițe, riscați să fie prea dulce, prea apos sau prea acru.

Dacă, în schimb, sunteţi fan al laptelui sau cafelei, puteţi opta și pentru un astfel de ceai, doar că prețul va mai crește puțin. Costul începe de la 20 de lei și poate ajunge la 25 de lei. Aromele care se combină cel mai bine cu laptele sunt vanilia, guava, caramelul și cafeaua.

Când vine vorba de localuri pentru servit aceste băuturi răcoritoare, cel mai renumit este "Crazy bubbles", situat lângă cafeneaua "Coffee House". Alte localuri putem găsi pe Faleza Inferioară şi în cartierele Ţiglina 1 şi 2.

 

Citit 1885 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 09:45

2 comentarii

  • postat de Cobanu Cătălina
    Vineri, 05 Mai 2023 14:25
    89.136.5.***
    Este o cafenea și pe bulevardul Oțelarilor care are aceste produse la prețuri rezonabile și calitate destul de ok.
    0
    0
  • postat de sid
    Joi, 04 Mai 2023 23:23
    89.136.7.***
    "ceai cu arome de fructul pasiunii"- e clar..chimicale la pret de fresh de portocale. nu merci...voi bea apa.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.