Unul dintre cei mai renumiți biologi români conferențiază la Galaţi

Unul dintre cei mai renumiți biologi români conferențiază la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vineri, 19 mai 2023, de la ora 11,00, în Sala Auditorium a Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Galați, va avea loc conferința “Drumeți pe calea aerului”, cu temă care vizează aspecte legate de semnificația biologică și etologică a migrațiilor în lumea păsărilor precum și a biodiversității acestora în mediul urban.

Conferința este susținută de conferențiar dr. biolog Carmen Gache, de la Facultatea de Biologie a Universității „Al. I. Cuza” Iași, personalitate recunoscută la nivel național și internațional în domeniul biologiei, cu experiență de peste 30 de ani în domeniul activităților academice. 

Conferința de la muzeul gălățean este organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Biodiversității din 22 mai, prilej cu care este readusă în atenția publicului semnificația biodiversității pe Terra și responsabilizarea tuturor oamenilor prin implicarea activă în diferite acțiuni de susținere a biodiversității și a naturii în general.

Evenimentul este adresat în principal elevilor de gimnaziu și de liceu, studenților, dar și publicului larg. Intrarea la conferință va fi liberă.

Citit 1248 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2023 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.