George Stângă, președinte PNL Galați: „Guvernul condus de Nicolae Ciucă a găsit soluții pentru criza din educație”

George Stângă, președinte PNL Galați: „Guvernul condus de Nicolae Ciucă a găsit soluții pentru criza din educație”
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Sindicatele din educaţie au anunţat luni că greva generală declanşată în 22 mai se suspendă. Potrivit acestora, dacă în textul noii legi a salarizării nu se vor aplica principiile cuprinse în ordonanţa de urgenţă privind salariile din învăţământ, greva va fi reluată. 
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a declarat, despre încetarea grevei din educaţie, că asistăm la o victorie a tuturor celor care au susţinut educaţia. Acesta a precizat că mai departe „este de datoria ministrului muncii de a veni cu un proiect al legii salarizării care să conțină toate angajamentele luate în fața cadrelor didactice".
„Decizia sindicatelor din învățământ de a suspenda greva este o dovadă de responsabilitate. Guvernul condus de Nicolae Ciucă a reușit să identifice soluțiile pentru a pune capăt crizei din educație. Acum, copiii pot reveni la școală, situațiile școlare pot fi încheiate, iar examenele de final de an pot fi susținute. 
Educația este o prioritate, ea reprezentând un pilon al viitorului națiunii noastre! Revendicările dascălilor au fost justificate, iar Guvernul Ciucă a reușit să găsească soluțiile pentru a răspunde acestora. Mai departe, este de datoria ministrului muncii de a veni cu un proiect al legii salarizării unitare, care să conțină toate angajamentele luate în fața cadrelor didactice", a spus liderul PNL Galați.

(P)

Citit 900 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 17:00