Ai depus dosar pentru Casa Verde? Ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice!

Ai depus dosar pentru Casa Verde? Ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice!
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Lucrurile bune se fac atunci când trebuie, de aceea ai șansa să te miști foarte repede. Te așteaptă probabil cea mai VERDE ofertă de pe piață: 5,5 Kw la preț de 3, cu numai două mii de lei, prin inoSOLAR.

Dacă ai depus dosar pentru Casa Verde, e tot mai limpede că îți pasă de viitor și de prezentul care deja se ancorează în avantajele viitorului. Consumul de energie devine problematic, iar acest program de energie regenerabilă susținut financiar prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) îți oferă o libertate la care poate nu aveai curajul nici să visezi.

Deja se vorbește în piață de probabil cea mai VERDE ofertă, oferită de brandul inoSOLAR, furnizor important de sisteme fotovoltaice cu sediul în București, dar cu depozit și la Galați, care asigură acoperire națională în cadrul programului Casa Verde.

Oferta este imbatabilă: 5,5 Kw la preț de 3, cu numai două mii de lei! Fără costuri suplimentare, firma instalează panourile, asigură întreaga documentație, inclusiv dosarul de prosumator, și oferă garanție și monitorizare timp de 5 ani.

"Suntem pregătiți probabil cu cea mai buna ofertă", declară directorul executiv inoSOLAR, David Bulugu, care asigură clienții că dispune de acoperire națională prin echipe proprii. "Avem oamenii noștri foarte bine pregătiți, profesioniști sută la sută, adică nu închiriem echipe care pricep problema doar pe jumătate. inoSOLAR rezolvă întreaga chestiune", adaugă reprezentantul companiei.

Pentru a beneficia de serviciile inoSOLAR, din lista instalatorilor validați AFM trebuie să alegi INOCOM BIZ SRL, echipa de profesioniști care ți-au pregătit o ofertă ruptă din soare pentru fotovoltaice.

Telefon: 0735 320 363 

https://inosolar.ro/casa-verde-2023/

https://inosolar.ro/oferta-preturi-casa-verde-2023/

https://inosolar.ro/ghid-inscriere-program-casa-verde-2023/

https://www.facebook.com/inosolar.ro

https://www.wall-street.ro/articol/Social/299405/inosolar-accelereaza-tranzitia-romaniei-spre-energia-verde-prin-extinderea-acoperirii-la-nivel-national.html?fbclid=IwAR17bszVrtVJxXSwiAGlCFQ4d2G1jHc3DS-GmyaNQdULAGJnsbHJGGkRhnI

https://www.youtube.com/watch?v=B1egtn_d7rU

https://www.youtube.com/watch?v=fS13jLMylC8

https://www.youtube.com/watch?v=jbfGctF0qyc&t=49s

https://inosolar.ro/inscrie-te-acum-pentru-montarea-de-panouri-fotovoltaice-prin-programul-casa-verde-2023-preinscrierile-au-inceput/

https://inosolar.ro/casa-verde-fotovoltaice-2023/

 

(P)

 

Galerie de imagini

Citit 16700 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2023 13:57