Olimpici dezamăgiţi, în aşteptarea trotinetelor promise

Olimpici dezamăgiţi, în aşteptarea trotinetelor promise
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gala Excelenţei în Educaţie, eveniment ce a avut loc pe 22 iunie 2023, s-a dorit a fi o sărbătoare a performanţei reuşite de elevii de nota zece ai Galaţiului. Din păcate, însă, în loc să se simtă onoraţi şi răsplătiţi pentru reuşitele lor, unii dintre elevi se simt acum dezamăgiţi sau, mai trist, păcăliţi, după cum am aflat dintr-un mesaj primit la redacţie.

„Haideţi să vă spun ceva: cum au fost păcăliţi cei 10 olimpici, premiaţi la Gala Excelenţei în Educaţie. Au fost chemaţi pe scenă şi li s-a oferit, de către APAN, câte o trotinetă electrică. Când soţul s-a dus s-o ridice, i s-a spus că toate au un defect şi trebuie returnate sau înlocuită o piesă. Şi asta a fost tot. Astăzi a sunat (cred că a treia oară) şi i s-a răspuns că nu se ştie când va veni trotineta. Deci firma şi-a făcut reclamă, copiii au rămas cu speranţa că vor intra în vacanţa pe care o mai au în posesia premiului arătat”, ne reclama în mesaj mama unui olimpic.

Situaţia a fost făcută publică şi printr-o postare Facebook: „Haideți să vă spun cum se fac treburile în acest oraș: Aduni multă lume la Gala Excelenței în Educație. Vii tu, firmă serioasă - APAN - și îi premiezi pe cei 10 olimpici care, în anul școlar trecut, au fost mândria orașului. Le arăți pe scenă premiul - o trotinetă electrică - și ... gata! Asta este tot! Copiii doar au văzut-o, că de intrat în posesia ei, nu au intrat nici până astăzi”.

O nouă promisiune

Pentru că suntem deja în 9 august, iar evenimentul a avut loc pe 22 iunie, situaţia reclamată ni s-a părut impardonabilă.

Motiv pentru care am solicitat Biroului de Presă al Primăriei Galaţi un punct de vedere cu privire la acest fapt.

„Am luat legătura cu reprezentanții sponsorului și am primit asigurări că până în data de 20 august copiii vor primi noile trotinete. Primele trotinete au avut un defect de fabricație și s-a preferat înlocuirea acestora”, ne-a transmis Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

E greu de spus dacă este firească o întârziere de două luni pentru aducerea a zece trotinete electrice…

Citit 2175 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 08:41

5 comentarii

  • postat de Gigel
    Joi, 10 August 2023 13:01
    5.13.211.***
    @Nelu: asa ca nu ai citit cine le-a promis trotinetele? Cei de la APAN....care si la masini aveau intarzieri la trotinetele date la o echipare la Duster.
    0
    0
  • postat de Nelu
    Joi, 10 August 2023 11:05
    89.137.224.***
    Spiritul PSD se vede la tot pasul .
    Prosteala Sărăcie și Demagogie.
    Realitatea e că le cam stau in gat deștepții.
    Ce pretenții să ai de la ???-firașii,Iliescu ,Năstase , Ponta, Dragnea, Veorica, Ciolacu, Olguța, Fiirea, Oprișan, Mazăre.
    Da PSD nu trebuie să mai existe .
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Joi, 10 August 2023 10:07
    5.13.200.***
    Tristi! Sa-ti bati joc de niste copilasi ce ridica imaginea unui catun intitulat ORAS! RUSINE! In 60 de zile, le aduceam DEJA din China... sunt la 1200 Ron... buc. Ma dezgusta... Romania... ajuns romania cea toxica pas cu pas!
    0
    0
  • postat de marr
    Miercuri, 09 August 2023 22:13
    86.124.202.***
    (morala intamplarii) - Sa te mai duci la Gale/concursuri... si sa mai crezi in Promisiuni ! Cand auzi cantecu' azi-maine/azi-maine ...e clara Treaba .
    O alta lectie de viata (din Galati) .
    0
    0
  • postat de Ion
    Miercuri, 09 August 2023 19:22
    213.233.88.***
    E vina sponsorului, APAN!
    De ce nu ați sunat la ei?
    De ce nu ați cerut punctul lor de vedere?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.