Toamna face spectacol în Grădina Botanică (FOTO)
Foto: Florin Matei

Toamna face spectacol în Grădina Botanică (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Și chiar face! O dovedesc cu prisosință imaginile spectaculoase din Complexul Muzeal de Științele Naturii! Acolo unde toamna și-a propus să concureze în culori și frumusețe cu... primăvara. Și nu e vorba numai despre crizanteme sau despre copaci. Roșu, ruginiu, galben, auriu, grena, lila, violet, verde, pământiu, brun... și câte și mai câte pictează toamna prin grădină! Zona lacului și a Grădinii Japoneze pare chiar desprinsă dintr-o lucrare măiastră. Iar covorul de frunze abia așteaptă să vă șoptească sub pași.

Pentru că temperaturile se anunță mai mult decât prietenoase în acest weekend, cu maxime de peste 20 și chiar 30 de grade, merită să vă bucurați de o plimbare prin Grădina Botanică. Programul de vizitare este de miercuri până duminică inclusiv, între orele 10,00 – 18,00.

Reamintim, clădirea muzeului este închisă temporar pentru vizitatori (Muzeu – expoziții temporare, Acvariu, Observator Astronomic, Planetariu), pentru derularea unui proiect de eficientizare energetică a clădirii.

Citit 5089 ori Ultima modificare Vineri, 20 Octombrie 2023 17:21

1 comentariu

  • postat de Barbu Steliana
    Sâmbătă, 21 Octombrie 2023 10:14
    188.25.225.***
    Locuiesc destul de aproape de Gradina Botanică și chiar mă gândeam de multe ori dece nu se face deloc reclamă acestui loc absolut minunat?
    1
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.