George Stângă, președintele PNL Galați: "Un nou pas pentru dezvoltarea Galațiului: 6,5 Milioane de euro pentru rețeaua de gaze din Ghidigeni"

George Stângă, președintele PNL Galați: "Un nou pas pentru dezvoltarea Galațiului: 6,5 Milioane de euro pentru rețeaua de gaze din Ghidigeni"
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
Președintele PNL Galați, George Stângă, a anunțat că un proiect important pentru județul Galați primește o finanțare semnificativă. Este vorba despre alocarea a 6,5 milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale cu o lungime de 43 de kilometri, beneficiind astfel 7000 de locuitori din comuna Ghidigeni. 
 
Potrivit liderului PNL Galați, această inițiativă nu doar contribuie la modernizarea infrastructurii locale, ci oferă și comunității acces la o sursă de energie.
 
"Încă un proiect pentru județul Galați primeşte finanțare. Este o mândrie pentru mine să anunț că echipa de primari ai PNL Galati începe anul cu proiecte concrete.             
Încă o dovadă a faptului că ne îndeplinim PROMISIUNILE şi trecem la FAPTE este:                              
- alocarea a 6,5 milioane de euro pentru 43 de km de rețea de gaze naturale de care vor beneficia 7000 de locuitori din Ghidigeni. 
După ce în urmă cu doar o săptămână, primarul liberal Condrache Liviu a semnat un contract de finanțare de peste 9,5 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comuna Drăgăneşti, astăzi primarul Eugen Tăbăcaru din Ghidigeni alături de ministrul dezvoltării Adrian Ioan Veştea au semnat un proiect mult aşteptat de comunitate.  Fiecare familie din Ghidigeni se va incălzi, îşi va găti mâncarea cu gaze naturale aşa cum este normal şi civilizat. 
Proiectele echipei de primari ai PNL Galați nu se opresc aici. Curând vom anunța finanțarea a încă două proiecte mari pentru construcția de rețele de gaze", a declarat George Stângă.
(P)
Citit 3556 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 09:38