Cercetat pentru distrugere, lovire și tulburarea ordinii publice

Cercetat pentru distrugere, lovire și tulburarea ordinii publice
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tânăr de 21 de ani va răspunde penal după ce s-a crezut ninja și a făcut scandal în Toflea, amenințând în dreapta și în stânga cu cuțitul. Individul a primit control judiciar pentru 60 de zile, având acum timp să mediteze la faptele sale.

Pe 27 februarie 2024, la ora 15:13, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați telefonic prin 112 și li s-a cerut ajutorul în cazul unui tânăr ce părea sub influența băuturilor alcoolice şi avea un cuțit la el. La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Toflea, comuna Brăhășești, în timp ce avea un obiect tăietor în mână, s-ar fi agățat de mânerul din partea din față a cabinei unei betoniere ce efectua lucrări pe raza satului Toflea, lovind cupola și parbrizul acesteia. Ulterior, ar fi deschis portiera șoferului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Tecuci, pe care l-a agățat de gulerul salopetei, bruscându-l.

"S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniștii publice. Polițiștii au dispus măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, iar a doua zi acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, fiind luată față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", ne-a spus comisar-șef de poliție Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 764 ori Ultima modificare Joi, 29 Februarie 2024 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.