Premii la Chişinău pentru mici artişti ai Centrului Cultural

Premii la Chişinău pentru mici artişti ai Centrului Cultural
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În perioada 12-14 aprilie, s-a desfăşurat, la Chişinău, Festivalul Internațional "Crystal Pearl", unde elevii profesoarei Emilia Savu, de la Şcoala de Arte a Centrului Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi, s-au întors cu premii. 

"Felicitări întregii echipe organizatoare, dar și părinților! Bucurii binemeritate, cu multă muncă, oboseală, sacrificii de tot felul, din partea tuturor, dar, indiferent de rezultate, oare nu asta este arta de a trăi?", spune Emilia Savu, mulţumită de rezultatele elevilor săi. 

În funcţie de categoria de vârstă din care fac parte, aceştia au obţinut următoarele premii: Eduard Gafton - cu două piese interpretate, a luat Trofeul şi Super Trofeul grupei,  Antonia Burdușa - Locul 1, Ilinca Bălan - Locul 1, Sofia Ursache - Locul 2. Potrivit profesoarei lor, fiecare dintre ei a primit şi câte o invitație gratuită, la toamnă, fără taxă de festival și cazare, în Antalia sau Dubai. Tuturor micilor artişti şi mentorului lor, felicitări, părinţilor, mulţumiri pentru că îi susţin.

Citit 941 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2024 08:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.