Mort de beat, a lăsat fără curent un cartier întreg

Mort de beat, a lăsat fără curent un cartier întreg
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a provocat o pagubă însemnată și mult disconfort pentru locuitorii de pe o stradă din Tecuci după ce s-a urcat la volanul unui utilaj într-o stare de ebrietate extrem de avansată.

Bărbatul, originar din Munteni, a ajuns față în față cu polițiștii chemați la 112 de martorii care au văzut cum vola condusă de acesta a rupt doi stâlpi de electricitate de pe strada Dacia și a pus la pământ cablul de joasă tensiune, care alimenta imobilele din zonă. Polițiștii au stabilit din start că incidentul fusese provocat de o lungă serie de încălcări ale legii de către bărbatul aflat la volanul volei.

În primul rând, acesta avea o alcoolemie de 1,41 la mie în aerul expirat, iar în ceea ce privește dreptul de a conduce, acesta era inexistent, în lipsa oricărui permis eliberat de autorități. În plus, vola nu era înmatriculată, conform legii.

Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența acoolului și punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat, fapte care i-ar putea aduce, cu siguranță, o pedeapsă cu închisoarea în regim de executare. 

Citit 2659 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2024 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.