Trei zile de sărbătoare, la "Festivalul Iei" şi "Târgul Meșterilor Populari"

Trei zile de sărbătoare, la "Festivalul Iei" şi "Târgul Meșterilor Populari"
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Consiliul Județean Galați, prin Centrul Cultural "Dunărea de Jos", îi invită pe gălățeni la "Festivalul Iei la Dunărea de Jos" și la "Târgul Meșterilor Populari", aflat la ediția a XXI-a, ce vor avea loc între 21 și 24 iunie 2024, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Evenimentul face parte din Programul "Valori ale culturii populare din județul Galați" și va debuta vineri, 21 iunie, de la ora 10.00, în zona pietonală centrală Spicu - "Fata pe valuri".

Iată care va fi programul manifestărilor: expoziții de cămăși tradiționale, simboluri ale patrimoniului nostru cultural; şezători și ateliere interactive despre meșteșugurile tradiționale; demonstrații meșteșugărești la Târgul Meșterilor Populari; spectacole culturale și artistice.

De asemenea, în serile de 21, 22 și 23 iunie, începând cu ora 18.30, vor avea loc spectacole susținute de Ansamblul Folcloric "Doina Covurluiului" și invitații săi: Doinița Fluturu, Grupul "Movilenii", Ansamblul "Dor de tei", precum și tinerii artiști Grigoraș Moisă, Mihaela Ursu, Denisa Costea, Delia Ciortan și Ana Maria Budescu, absolvenți ai Școlii de Arte a Centrului Cultural.

Citit 5004 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 17:21

1 comentariu

 • postat de Cornel
  Vineri, 21 Iunie 2024 17:43
  213.233.110.***
  Meșterii populari cu produse fabricate made in China. Așa zisa ie la prețul sub 100 de lei. Câți stiu câtă munca și știință implică o ie ?
  1
  3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro