Un tânăr a MURIT într-un accident rutier, fiind străpuns de o bucată de fier a unui parapet metalic

Un tânăr a MURIT într-un accident rutier, fiind străpuns de o bucată de fier a unui parapet metalic
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv 2 spre 3 septembrie, după ce maşina în care se afla ca pasager a fost străpunsă de un parapet metalic, pe raza comunei Independenţa. Şoferul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul direcţiei, din cauză că, se pare, avea alte preocupări la volan, decât să fie atent la drum.

Un eveniment rutier foarte grav, soldat cu moartea unui tânăr de 29 de ani, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei Independenţa. Din câte se pare, implicată a fost o singură maşină, în care se aflau trei bărbaţi. Din motive încă neelucidate, şoferul, un tânăr de 21 de ani, a tras stânga de volan, în momentul în care a vrut să traverseze o trecere la nivel cu calea ferată care intersectează DJ 255. Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în plin de parapeţii de pe marginea drumului, o traversă a sistemului de protecţie intrând prin parbriz.

"Un tânăr aflat pe bancheta din spate a fost străpuns de bucata de fier şi a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut decât să constate decesul", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Poliţiştii de la Circulaţie au deschis un dosar penal. "În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili circumstanţele în care şoferul e efectuat manevra care a dus la impactul cu parapetul metalic", a specificat cms. şef. Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galaţi.

Şase morţi într-o lună

Aceasta este cifra persoanelor care şi-au pierdut viaţa în luna august, în urma unor accidente grave, petrecute pe drumurile din judeţul Galaţi. Majoritatea evenimentelor rutiere soldate cu morţi au fost provocate de tineri teribilişti sau care nu ştiau să conducă, neavând nici permis, aşa cum s-a întâmplat într-un accident la Matca. Cel mai grav eveniment, soldat cu moartea a doi tineri, a avut loc în dimineaţa zilei de 12 august, după ce BMW-ul condus cu viteză pe Faleza Superioară, de un tânăr de numai 21 de ani, a izbit frontal o altă maşină. Ambii şoferi şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii.

Citit 12583 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.