Târg de mărţişoare pentru Ana-Maria Tudor

Târg de mărţişoare pentru Ana-Maria Tudor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Elevii de la Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu" organizează un târg de mărţişoare - "Un zâmbet pentru Ana", pentru a veni în sprijinul unei colege care are nevoie de o intervenţie chirurgicală costisitoare. Cei care vor să achiziţioneze mărţişoare şi felicitări, ajutând  totodată o tânără, pot alege de la standurile amenajate la CNMK, în corpul A, la parter şi etajul 1, în fiecare zi, începând cu ora 9,00. Fondurile care se vor strânge vor fi donate în contul elevei  Ana-Maria Tudor, de clasa a XI-a F, care suferă de scolioză cervico-dorsală-lombară dextro-convexă malformativă şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată, la o  clinică din Elveţia. Suma necesară pentru procedurile medicale este de 150.000 de franci elveţieni (adică aproximativ 130.000 de euro).

"Ana, este o adolescentă plină de viaţă, de energie, cu potenţial, cu o puternică dorinţă de a trăi pentru realizarea visurilor sale, care însă întâlnesc în drumul lor spre împlinire o piedică majoră de sănătate. Ea trece prin momente mai puţin fericite şi, cu toate acestea, se pare că nimic nu-i taie aripile cu care să zboare spre lumi nemărginite. Este o adolescentă care are probleme medicale cronice, care-i periclitează pe zi ce trece viaţa, şi merită din plin sprijinul nostru", spune dirigintele fetei, Cătălin Mogoş.

Cei care vor să ajute fără să mai treacă pe la târgul de mărţişoare de la CNMK pot dona orice sumă în conturile deschise la Banca Transilvania RO26BTRLRONCRT0313454301 în lei sau RO73BTRLEURCRT0313454301 pentru euro. De asemenea, puteţi lua legătura cu familia, la telefon 0743.502.849.

Citit 7478 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Februarie 2018 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.