Donaţii pentru o familie nevoiaşă cu opt copii
Foto: Bogdan Codrescu

Donaţii pentru o familie nevoiaşă cu opt copii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cazul familiei cu opt copii publicat în ziarul nostru din 3 octombrie i-a emoţionat pe mai mulţi cititori, care au hotărât să se implice, prin diverse donaţii. Persoanele în cauză nu au dorit ca identitatea să le fie făcută publică, deoarece au spus că nu fac aceste lucruri pentru publicitate.

Joia trecută, în „Viaţa liberă” aţi putut citi despre familia Andrei, din cartierul Fileşti. Părinţii şi cei opt copii ai lor se vor putea muta de săptămâna viitoare într-o casă primitoare din satul Braniştea. Miracolul a fost posibil datorită implicării Clubului Kiwanis Galaţi, prin doamna profesoară Valeria Tudosă.

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până când vor avea o casă a lor, pregătirile sunt încă în toi la Braniştea. Din discuţiile pe care le-am avut cu organizatorii, familia ar mai avea nevoie de două paturi suprapuse, în valoare de aproximativ 1.500 de lei fiecare (împreună cu saltelele), de două birouri sau mese nu prea mari şi de două dulapuri pentru haine. Persoanele care pot ajuta sunt rugate să ne contactate la redacţie, pentru a le putea pune în legătură cu doamna Valeria Tudosă.

Citit 10187 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.