Donaţii pentru o familie nevoiaşă cu opt copii

Donaţii pentru o familie nevoiaşă cu opt copii

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Cazul familiei cu opt copii publicat în ziarul nostru din 3 octombrie i-a emoţionat pe mai mulţi cititori, care au hotărât să se implice, prin diverse donaţii. Persoanele în cauză nu au dorit ca identitatea să le fie făcută publică, deoarece au spus că nu fac aceste lucruri pentru publicitate.
Joia trecută, în „Viaţa liberă” aţi putut citi despre familia Andrei, din cartierul Fileşti. Părinţii şi cei opt copii ai lor se vor putea muta de săptămâna viitoare într-o casă primitoare din satul Braniştea. Miracolul a fost posibil datorită implicării Clubului Kiwanis Galaţi, prin doamna profesoară Valeria Tudosă.
Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până când vor avea o casă a lor, pregătirile sunt încă în toi la Braniştea. Din discuţiile pe care le-am avut cu organizatorii, familia ar mai avea nevoie de două paturi suprapuse, în valoare de aproximativ 1.500 de lei fiecare (împreună cu saltelele), de două birouri sau mese nu prea mari şi de două dulapuri pentru haine. Persoanele care pot ajuta sunt rugate să ne contactate la redacţie, pentru a le putea pune în legătură cu doamna Valeria Tudosă.

Citit 1654 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:56

1 comentariu

  • postat de ADYtza74 Marți, 08 Octombrie 2019 09:57 5.13.184.*** Link la comentariu
    0
    5

    Sigur vor sa mearga la Branistea? Asa cum stateau acolo erau la oras ,market aproape.... Multi in cazul lor refuza ,ca pe acolo nu-i cunoaste nimeni si o mai trebui ,"Doamne fereste" , sa si munceasca.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro