Este nevoie urgentă de sânge! Jandarmii gălăţeni donează din nou sânge

Este nevoie urgentă de sânge! Jandarmii gălăţeni donează din nou sânge

Foto: IJJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jandarmi gălăţeni s-au alăturat unei noi campanii de donare de sânge iniţiată de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române şi, timp de două zile, au mers la Centrul de Transfuzii pentru a salva vieţi.

Devenite tradiţie printre militari, astfel de campanii au menirea de a contribui la creşterea rezervei de sânge la nivel naţional, atât de necesară tratamentului a mii de suferinzi, a căror viaţă depinde de bunăvoinţa celorlalţi.

"Jandarmii gălățeni sunt donatori permanenți, iar scopul nostru este de a ajuta cât mai multe persoane. Timp de două zile am fost prezenți la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați, unde „am dat o parte din noi” pentru cei care au nevoie urgentă de sânge. Dintre cei 500 litri de sânge, cât a donat Jandarmeria la nivel național, zece litri sunt ai jandarmilor gălățeni", completează lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Este nevoie urgentă de sânge! Din sângele donat de o singură persoană pot fi salvate până la trei vieți. Ce trebuie să știți înainte de a dona [...]

Citit 3206 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro