Este nevoie urgentă de sânge! Jandarmii gălăţeni donează din nou sânge

Este nevoie urgentă de sânge! Jandarmii gălăţeni donează din nou sânge
Foto: IJJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jandarmi gălăţeni s-au alăturat unei noi campanii de donare de sânge iniţiată de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române şi, timp de două zile, au mers la Centrul de Transfuzii pentru a salva vieţi.

Devenite tradiţie printre militari, astfel de campanii au menirea de a contribui la creşterea rezervei de sânge la nivel naţional, atât de necesară tratamentului a mii de suferinzi, a căror viaţă depinde de bunăvoinţa celorlalţi.

"Jandarmii gălățeni sunt donatori permanenți, iar scopul nostru este de a ajuta cât mai multe persoane. Timp de două zile am fost prezenți la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați, unde „am dat o parte din noi” pentru cei care au nevoie urgentă de sânge. Dintre cei 500 litri de sânge, cât a donat Jandarmeria la nivel național, zece litri sunt ai jandarmilor gălățeni", completează lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Este nevoie urgentă de sânge! Din sângele donat de o singură persoană pot fi salvate până la trei vieți. Ce trebuie să știți înainte de a dona [...]

Citit 20563 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.