Spectacol pentru achiziția de materiale pentru elevii de la Liceul de Arte

Spectacol pentru achiziția de materiale pentru elevii de la Liceul de Arte
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Elevii de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" au bătut gongul pentru debutul unui eveniment devenit deja tradiţie, organizat de Consiliul Elevilor din instituţie. Este vorba de "Lutetian", un spectacol caritabil prin care tinerii îşi propun să strângă fonduri pentru achiziţionarea unor materiale necesare ca artiştii în devenire de la diferitele secţii ale liceului să-şi poată desfăşura activitatea în bune condiţii.

Dacă la ediţia de anul trecut, care a fost un succes, s-au strâns fonduri pentru atelierele de sculptură, acum elevii intenţionează să achiziţioneze materiale pentru atelierul de design vestimentar, dar şi echipamente performante pentru scena Amfiteatrului, pentru a-şi putea desfășura activitățile cu ușurință în cadrul orelor de arta actorului şi spectacolele atât de necesare liceului cu acest profil.

Cei care doresc să ajute şi sunt amatori de artă proaspătă sunt aşteptaţi joi, 14 aprilie, între orele 10,00 - 11,30 şi 14,00 - 16,00, la un spectacol cu momente de balet, muzică şi teatru. Totodată, se pot achiziţiona diferite lucruri realizate cu talent, de la standurile de handmade, mâncare, caricaturi și fotografii, care vor fi deschise pentru toată lumea, între orele 9,00 şi 17,30, pe 14 şi 15 aprilie.

Citit 21725 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2022 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.