APEL UMANITAR/ Ajută un copil să lupte cu leucemia!

APEL UMANITAR/ Ajută un copil să lupte cu leucemia!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La vârsta de doar zece ani, Cosmin Condurache luptă deja de doi ani cu una dintre cele mai perfide boli: leucemia. În 2012, băiatul trimis de părinţi la şcoală ameţeşte şi cade în clasă. Încercările învăţătoarei de a-l face să-şi revină rămân fără rezultat. Este chemată Ambulanţa, iar medicii îl găsesc pe Cosmin tot leşinat, cu gingiile umflate şi cu un fir de sânge curgându-i din nas. Dus la Spitalul de Copii, băiatul îşi revine. După mai multe analize, părinţii primesc vestea că băiatul are leucemie. Alături de mama sa, băiatul este dus în doar câteva ore la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Diagnosticul pus la Galaţi este confirmat de medicii bucureşteni: leucemie limfoblastică acută.

Ultimul control făcut la sfârşitul lui 2014 la Bucureşti i-a adus lui Cosmin alte veşti proaste. În ciuda tratamentelor urmate în ultimii ani, boala a avansat. Băiatul trebuie să meargă pe 10 februarie din nou la Bucureşti, pentru a face şi alte analize. Medicii vor spune atunci dacă are nevoie de un transplant de măduvă sau nu. Părinţii nu mai au însă bani. În total, pentru drumul la Bucureşti şi şederea în spital, familia ar avea nevoie de aproximativ 500 de lei.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre povestea lui sau dacă aveţi un simplu gând bun pentru familie, o puteţi suna pe Tincuţa Condurache la numărul de telefon 0749.813.369. Aveţi la dispoziţie şi un cont, deschis la Banca Transilvania filiala Galaţi - RO02 BTRL01801201799101XX.

Citeşte şi: Viaţa unui fost SPORTIV de PERFORMANŢĂ depinde de noi

Citit 799 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.