Vineri, la Teatrul Dramatic, SPECTACOL CARITABIL pentru Costel

Vineri, la Teatrul Dramatic, SPECTACOL CARITABIL pentru Costel
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vă reamintim cazul dureros al tânărului Constantin Sîrbu, în vârstă de 25 de ani, care suferă de cancer limfatic în ultimul stadiu. Singura lui salvare este speranţa că oamenii vor avea bunăvoinţa de a dona o sumă de bani pentru a-l ajuta să facă, în Italia, tratamentul de care are mare nevoie.

Până în momentul de faţă, Costel, aşa cum îi spun prietenii, a strâns aproximativ 8.000 de euro, dar până la suma de 60.000 de euro mai este mult, iar timpul se scurge în defavoarea lui.

Reamintim că, pentru a-i oferi o nouă speranţă,  vineri, 14 august, începând cu ora 18,00, cotidianul „Viaţa liberă”, Asociaţia "Danube Media Center", Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi „Carrefour” (sponsorizare) vor organiza un spectacol cu scop caritabil, în urma căruia sperăm să strângem o sumă de bani cât mai mare.

Evident, acest lucru depinde de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră. Orice sumă contează, orice gest înseamnă enorm. Spectacolul va fi realizat de tineri voluntari, care îşi doresc foarte mult să îi dea tânărului gălăţean încă o speranţă, un motiv în plus pentru a lupta.

Preţul pentru participarea la spectacol este de 10 lei.

Citit 1944 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.