Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproape 2.200 de amenzi au fost date de poliţiştii de la Circulaţie, în perioada 29 octombrie – 04 noiembrie, pe raza judeţului Galaţi, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate şoferilor care nu purtau centura de siguranţă sau au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Astfel, în 530 de cazuri, procesele verbale au ajuns la şoferi prinşi că au depăşit limita de viteză, iar pentru 679 de conducători auto amenzile au aplicate deoarece nu purtau centurile de siguranţă. 63 de sancţiuni au fost aplicate şoferilor depistaţi la volan într-o uşoară stare de ebrietate, în timp ce 12 conducători auto, cu alcoolemii mari, s-au ales cu dosare penale. Alte sute de amenzi au ajuns la pietoni care traversau neregulamentar (37), la şoferi care au pornit la drum fără a avea actele la ei (228), au efectuat depăşiri neregulamentare (20) sau au folosit telefoanele mobile în timp ce se aflau în trafic (67). Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în Galaţi se apropie de 690.000 de lei. 124 de şoferi au rămas fără permise, iar alţi 72, fără certificatele de înmatriculare. Pentru trei gălăţeni care au urcat la volan, deşi nu aveau permis, întâlnirea cu poliţiştii a avut o finalitate penală, aceştia alegându-se cu dosare pentru conducere fără carnet. Acelaşi lucru l-au păţit încă trei şoferi care au fost depistaţi în trafic având permisul de conducere suspendat.

Citit 2879 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro