Polița RCA pe lună, o eroare

Polița RCA pe lună, o eroare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Introducerea poliţelor RCA pe o lună a fost o eroare din cauză că reînnoirea nu se face automat şi în acest fel s-a ajuns la o scădere a gradului de acoperire cu RCA, a declarat, sâmbătă, 30 martie 2019, la Antena 3, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

”Uneori e tentant să faci o poliţă pe o lună, plăteşti ceva mai puţin pentru luna aia, dar reînnoirea poliţelor nu e automată şi în felul acesta scade gradul de acoperire cu RCA”, a afirmat Chiriţoiu, anunțând totodată modificarea legii.

Citit 2360 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 18:03

1 comentariu

  • postat de Alde Haplea Duminică, 31 Martie 2019 17:33 213.233.103.*** Link la comentariu
    0
    0

    Cu alte cuvinte, ne scad încasările!! Or, trebuie sa va jupuim, chiar daca nu circulati cu mașinile...

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro