Razie cu amenzi şi dosare penale

Razie cu amenzi şi dosare penale

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului, având ca scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență. În cadrul acțiunii au fost oprite în trafic și verificate mai multe autoturisme, polițiștii constatând, în 17 cazuri, abateri contravenționale la regimul rutier, pentru care au aplicat tot atâtea sancțiuni. De asemenea, în cazul a doi conducători auto, depistați la volan sub influența alcoolului, polițiștii au dispus și suspendarea permiselor de conducere.
Totodată, cu ocazia verificării unui autoturism oprit în trafic, polițiștii au găsit, în portbagajul acestuia, o bâtă din material lemnos și o bară metalică. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autoturismul era condus de un tânăr de 23 de ani, acesta având acum dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
Cu ocazia acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Tecuci, căutat de autoritățile italiene, din 11 martie 2020, în vederea participării la o procedură judiciară.

Citit 889 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2020 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.