Femei lovite pe trecerea de pietoni

Femei lovite pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două gălăţence au ajuns la spital, în aceeaşi zi, după ce au suferit accidente de circulaţie, în ciuda faptului că au încercat să respecte regulile. Prima a căzut victimă în faţa unei maşini pe bulvardul Marea Unire, la Grădina Botanică. În vârstă de 63 de ani, femeia a vrut să traverseze pe marcajul pietonal, însă un şofer de 48 de ani, care venea dinspre strada Saturn, nu i-a acordat prioritate şi a acroşat-o. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asistenţă a avut nevoie şi o gălăţeancă de 46 de ani, victimă a unui şofer care conducea pe linia de tramvai. Conducătorul auto a evitat să ocolească refugiul prin partea dreaptă, cum îi cerea indicatorul, şi a mers înainte, acroşând-o pe femeia care traversa regulamentar, în dreptul blocului O11. Aceasta s-a ales cu traumatisme la membre, care nu au necesitat internarea, ci doar îngrijiri medicale la Urgenţe.

Niciunul dinspre şoferi nu se afla sub influenţa alcoolului şi ambii aveau permisele în regulă. Ei riscă acum să rămână fară carnetul de conducere. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 989 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.