Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 2.600 de șoferi au fost depistați încălcând regulile de circulație în zona căilor ferate din toată țara. Asta au constatat polițiștii de la Transporturi, care într-o singură zi au surprins cum conducătorii auto nesocotesc obligațiile privind traversarea liniilor de tren și conduita preventivă în astfel de situații. Din miile de amenzi aplicate, peste 300 au fost date efectiv pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, unor șoferi care nu s-au asigurat ori au făcut manevre periculoase.
"În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 2.612 sancţiuni contravenţionale, dintre care 320 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 2017 pentru alte abateri prevăzute de legislația rutieră și 275 pentru alte fapte. În urma neregulilor la regimul rutier, polițiștii au constatat 16 infracţiuni și au reținut 238 de permise de conducere, dintre care 81 au fost reținute pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 18 pentru depășiri neregulamentare în zona trecerile la nivel cu calea ferată și 139 pentru alte abateri", se precizează în comunicatul Poliției Române.
Nici șoferii care conduceau mașini defecte ori cei care le-au supradotat, contrar prevederilor legale, nu au scăpat, 98 dintre ei fiind lăsați fără certificatele de înmatriculare.

Citit 1474 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2020 16:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro