Slalom cu Loganul, pe contrasens (VIDEO)

Slalom cu Loganul, pe contrasens (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Graba l-a costat scump pe un şofer din Galaţi, care a rămas fără permisul de conducere, după ce s-a înscris într-o cursă nebunească pe un drum judeţean abia reabilitat, în apropiere de municipiu.

Aflat la volanul unui Logan, bărbatul, identificat ulterior în persoana unui gălăţean în vârstă de 53 de ani, a mâncat, la figurat, kilometri întregi de şosea, gonind cu o viteză uluitoare pe DJ 251, între Schela şi Smârdan. Pentru că pe drum mai circulau şi alte maşini, nu a ezitat să intre în depăşiri periculoase, deşi marcajul longitudinal continuu îi interzicea să facă acest lucru, riscând la un moment dat chiar să taie calea unei maşini care venea de pe contrasens şi să evite la mustaţă o coliziune.

Cursa nebună a fost surprinsă de camera video pe care un conducător auto, depăşit la rândul său, o avea montată pe parbriz, imaginile ajungând în spaţiul public şi, implicit, la cunoştinţa poliţiei. "Polițiștii Serviciului Rutier Galați s-au autosesizat și l-au identificat pe conducătorul auto, care fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, fiindu-i reținut, totodată, permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Depăşirile neregulamentare sunt în topul principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave şi unele dintre cele mai sancţionate abateri în rândul şoferilor.

Citit 3575 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2020 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.