Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Drumul de Centură, Siderurgiștilor și Prelungirea Brăilei. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor , iar pe DN 26, în localităţile Tămăoani și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Smârdan și Slobozia Conachi. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Cuca.
Duminică, 18 aprilie 2021, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei, Basarabiei și Domnească. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Vameș și Ivești, pe DN 26, la Frumușița și Cavadinești, pe DN 24D, la Vârlezi şi pe DJ 251, la Smârdan și Matca. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Cosmești, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 401 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro