Unde sunt radarele de Paşte

Unde sunt radarele de Paşte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, 1 mai 2021, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Tecuci și Drumul Viilor. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Șendreni și Tudor Vladimirescu, iar pe DN 26, în localităţile Tulucești și Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Costache Negri și Matca. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Vârlezi.

Duminică, 2 mai 2021, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Tecuci, Movilei și Nicolae Bălcescu. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Braniștea și Umbrărești, pe DN 26, la Tămăoani și Vlădești, pe DN 24D, la Bălăbănești şi pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Cosmești, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Luni, 3 mai 2021, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei, Domnească și Basarabiei. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Vameș și Ivești, pe DN 26, la Tătarca și Oancea şi pe DJ 251, la Schela și Costache Negri. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Priponești, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 515 ori Ultima modificare Vineri, 30 Aprilie 2021 21:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro