Un şofer a murit după ce a intrat într-un tir (VIDEO)
Foto: Captură video ISU Galați

Un şofer a murit după ce a intrat într-un tir (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Accidentul cu urmări fatale pentru un bărbat de numai 39 de ani a avut loc în cursul dimineţii de vineri, 21 mai 2021, pe cea mai circulată şi periculoasă şosea din judeţul Galaţi. Impactul dintre autoturismul condus de acesta şi un tir a avut loc puţin după orele 3,00, pe DN 25, la ieşirea din municipiul Tecuci către Drăgăneşti. Coliziunea a fost frontală, astfel că autoturismul a fost extrem de grav avariat, şoferul, singur în maşină, rămânând captiv între fiare. A fost nevoie de intervenţia mai multor echipaje de pompieri pentru a-l extrage din maşina zdrobită de cabina tirului.

"Victima era inconştientă şi încarcerată. Au acționat două autospeciale şi un echipaj SMURD de tip B de la Secţia de Pompieri Tecuci", a explicat lt. col Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Transportat la Spitalul Municipal din Tecuci, şoferul nu a supravieţuit, din cauza leziunilor multiple şi extrem de grave.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

VIDEO, MAI JOS

Media

Citit 4424 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Mai 2021 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.