O mașină a luat foc după ce a intrat într-un copac. Șoferița este în stare critică

O mașină a luat foc după ce a intrat într-un copac. Șoferița este în stare critică
Foto: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Incident deosebit de grav la Vânători, în urma căruia o șoferiță de numai 21 de ani a ajuns în stare critică la spital, iar mașina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare, făcute scrum.

Accidentul a avut loc joi dimineață, puțin după ora 3,00. Autoturismul, care circula pe DN 26, a fost scăpat de sub control de tânăra conducătoare auto și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după care a revenit pe carosabil.

În urma impactului, mașina a luat foc, șoferița, afectată de lovitură, rămânând captivă în habitaclu. A fost scoasă de martori, în stare de inconștiență, oamenii acordându-i primul ajutor până la sosirea echipajelor de pompieri și a SMURD-ului. Fata a fost dusă la spital. Mașina a fost distrusă în totalitate.

”Conducătoarea auto a fost resuscitată, stabilizată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Galați. Mașina a ars în proporție de sută la sută”, a explicat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la pierderea controlului volanului de către conducătoarea auto. Deocamdată, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 5717 ori Ultima modificare Vineri, 07 Ianuarie 2022 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.