Accident grav la Tirighina. Duba de la curierat și cea de la cablu, ciocnire pe contrasens

Accident grav la Tirighina. Duba de la curierat și cea de la cablu, ciocnire pe contrasens
Sursa foto: Facebook/GSDG
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un eveniment rutier care a avut drept efect rănirea a trei persoane, avarierea a două autovehicule de serviciu și perturbarea traficului într-o zonă extrem de circulată la orele dimineții a avut loc miercuri, 5 ianuarie, cu puțin înainte de ora 9,00.

Impactul s-a produs la ieșirea din oraș spre Șendreni, în zona Tirighina, unde, din nou, curba care duce spre benzile transportoare le-a jucat feste unor conducători auto care au pierdut controlul volanului încercând să ajungă cât mai repede la treburile lor.

Coliziunea s-a produs, susțin polițiștii, după ce unul dintre conducătorii auto ar fi pătruns pe contrasens și s-ar fi ciocnit frontal cu o autoutilitară. În urma impactului dintre vehiculele care apartin, una unei firme de curierat și alta unei companii de cablu și telefonie, trei persoane au fost rănite, respectiv șoferii de 24 și 22 de ani și un alt bărbat, pasager într-una dintre mașini.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, SMURD și salvare, cele trei victime fiind preluate de medici și transportate la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, o anchetă paralelă fiind desfșurată și la nivelul firmelor, dat fiind faptul că persoanele implicate se aflau în timpul serviciului. 

Citit 7547 ori Ultima modificare Joi, 06 Ianuarie 2022 12:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.