Şofer gălăţean de TIR, rănit pe DE 85

Şofer gălăţean de TIR, rănit pe DE 85
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un şofer de TIR din Galaţi a fost rănit, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în comuna Săbăoani, din judeţul Neamţ. Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs după ce şoferul gălăţean nu a acordat prioritate de trecere altui vehicul de mare tonaj. "Din primele cercetări a reieşit că un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 47 de ani din judeţul Galaţi, pe DJ 208, la intersecţia cu E85, în afara localităţii Săbăoani, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto", a precizat IPJ Neamţ. Gălăţeanul le-a declarat poliţiştilor că autovehiculul său a rămas fără frâne şi nu a reuşit să oprească în intersecţie.

În urma coliziunii, şoferul gălăţean a rămas blocat în interiorul cabinei. "Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de 47 de ani, conştient, cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la spitalul din Roman", se precizează într-un comunicat al ISU Neamţ.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 1080 ori Ultima modificare Vineri, 29 Aprilie 2022 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.