Șofer brăilean, prins drogat și fără permis în Galați

Șofer brăilean, prins drogat și fără permis în Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, este cel mai recent protagonist al unei urmăriri cu poliţia după ce a fost reperat circulând cu viteză, la o oră foarte matinală, pe o stradă din Galaţi. Un echipaj de la Secţia 2, aflat în misiune în zona Micro 16 în noaptea de marţi spre miercuri, a observat cum mașina condusă de acesta circula cu viteză pe strada Lebedei, îndreptându-se către intersecţia cu Gheorghe Asachi. La vederea echipajului, șoferul nu a încetinit, mărind și mai mult viteza și încercând să scape.

”Poliţiștii au pornit în urmărirea acestui autoturism cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice și luminoase în funcţiune, iar în zona intersecţiei dintre strada Frunzei cu strada Prelungirea Brăilei autovehiculul a fost oprit. Bărbatul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ, însă în urma testării cu aparatul Drugtest din dotarea Biroului Rutier Galaţi, au reieșit indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Brăileanul a fost dus la spital, unde a refuzat însă să i se recolteze sânge pentru confirmarea rezultatului de la Drugtest. Nu era singura problemă a șoferului din judeţul vecin, aveau să stabilească ulterior poliţiștii din Galaţi. Acesta avea și dreptul de a conduce suspendat, permisul fiindu-i reţinut ca efect al unei abateri anterioare. Şoferul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa substanţelor interzise și sustragere sau refuz de la prelevarea probelor biologice. Fiecare dinte aceste fapte se pedepsește cu închisoarea de până la 5 ani.

Citit 1673 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 14:00

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Monica Bulgaru
    Joi, 04 Aprilie 2024 09:33
    86.124.202.***
    Îmi pare bine ca s a procedat asa. Șoferii brăileni, în general, sunt foarte agresivi în trafic, nu respecta regulile de circulație și de aceea merita domoliti un pic.Mai ales cand greșesc.
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro