Bani europeni pentru modernizarea blocului S2 din Micro 17

Bani europeni pentru modernizarea blocului S2 din Micro 17
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dat în folosință în anul 1979, blocul S2 de pe strada Gornului nr. 4, Micro 17, având regimul de înălțime S+P+8E, va fi anvelopat cu fonduri europene.
Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de finanțare europeană pentru creșterea performanței energetice. Principalele lucrări de intervenție presupun izolarea termică, termohidroizolarea terasei, schimbarea tâmplăriei, închiderea balcoanelor, izolarea planșeului peste subsol, montarea de panouri fotovoltaice, montarea de lămpi de iluminat tip LED.
Valoarea totală a proiectului este de 1.525.187 de lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 906.668 de lei.
Obiectivul specific al acestui proiect constă în creşterea performanţei energetice cu efecte favorabile asupra calităţii mediului ambiental şi a sănătăţii locuitorilor, prin reducerea cu minimum 40 la sută a consumurilor, iar pentru încălzire scăderea sub 90 kW/m2an a energiei consumate.
Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni de la semnarea contractului de finanțare.

Citit 2192 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 11:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro