Alte proiecte din județ, cu finanțare prin PNRR

Alte proiecte din județ, cu finanțare prin PNRR
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Printre ultimele proiecte aprobate miercuri, 2 noiembrie de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), ce urmează să beneficieze de finanțare cu fonduri europene prin Componenta 5, ”Valul Renovării”, din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), se numără și alte șase investiții programate în județ, cu o valoare totală de puțin peste 48 de milioane lei.

Cele mai consistente finanțări revin municipiului Tecuci pentru renovarea integrată a două blocuri de locuințe. Este vorba despre G1, din strada Gh. Petrașcu nr. 54 și E2A, situat pe strada Cpt. Gh. Decuseară nr. 12, valoarea cumulată a celor două investiții fiind de aproximativ 28,73 milioane lei.

Alte două proiecte au fost aprobate spre finanțare la Valea Mărului, fiind vorba despre creșterea eficienței energetice a dispensarelor din cele două sate componente, proiecte estimate la aproximativ 2,97 milioane lei.

Celelalte trei obiective de investiții cu finanțare prin PNRR vizează construiri, modernizări, extinderi, reabilitări și dotări ale unor școli gimnaziale din comunele Băneasa, Brăhășești și Cudalbi, cu valori aproximativ egale, ce totalizează 16,39 milioane lei.

Citit 729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2022 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.