Sala de sport a Liceului de Marină, modernizată cu bani din PNRR

Sala de sport a Liceului de Marină, modernizată cu bani din PNRR
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În valoare de 1,7 milioane de lei, proiectul „Renovare energetică - Reabilitare și modernizare sală de sport Liceul Tehnologic General de Marină «Nicolae Dumitrescu Maican»” va fi pus în operă cu bani europeni. Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.  

Acesta presupune în principal: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum,  lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice, instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice etc.

Municipalitatea amintește că, în prezent, are, în diverse stadii, aproximativ 50 de proiecte privind creșe, grădinițe, școli și licee, un adevărat record de investiții în infrastructura școlară.

 

 

Citit 1107 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2023 11:56

1 comentariu

  • postat de marinar
    Marți, 21 Februarie 2023 18:55
    82.77.156.***
    Ohohoo ... eram anul III de liceu (1975-76) când s-a dat aceasta sală de sport în folosință, am fost printre primii beneficiari, cu prof. de sport Cucu - specialitatea baschet.
    Din păcate, sala de sport a rămas "pe funcție", dar ce-a fost odată Liceul de Marina din Galați ... nu mai este !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.