Piste de biciclete cu fonduri nerambursabile, la Tecuci

Piste de biciclete cu fonduri nerambursabile, la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a aprobat recent alte proiecte depuse în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pe cele două componente, C5 - Valul Renovării și C10 - Fondul Local.

În județul Galați, municipiul Tecuci beneficiază de finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii de transport verde, prin realizarea de piste pentru biciclete, un proiect consistent în valoare de peste 22 milioane de lei.

Totodată, au fost aprobate alte două proiecte în comuna Băneasa. Este vorba atât despre instalarea unor stații de încărcare pentru autovehiculele electrice, cât și despre implementarea unui proiect de mobilitate verde, cele două investiții urmând a beneficia de o finanțare de peste 2 milioane lei.

În plus, și în comuna Brăhășești vor fi instalate stații de încărcare electrice, valoarea acestui din urmă proiect aprobat de MDLPA fiind de circa 300.000 de lei.

Citit 1815 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 14:32

1 comentariu

  • postat de macarie banu
    Sâmbătă, 25 Februarie 2023 18:50
    89.137.225.***
    vezi acu ciordeala nene!.....bine ca sunt nerambursabile.Ashtia sunt exact ca si Coana Udrea cu terenurile de fotbal in panta sau cu locuri de joaca si parcuri pentru copiii satului undeva la vreo 2km de sat.....Ce inseamna piste pentru biciclete?!....o dunga de vopsea trasata pe trotuar?....desigur
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.