Lucrări în curs de recepție la Colegiul "Traian Vuia"

Lucrări în curs de recepție la Colegiul "Traian Vuia"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, sunt în curs de recepție lucrările de modernizare executate la principala clădire a Colegiului Tehnic "Traian Vuia" (ex-Liceul Auto)

"În principal s-au realizat lucrări de reabilitare termică și de consolidare, reabilitarea instalațiilor sanitare și electrice, înlocuirea tâmplăriei interioare, refacerea placajelor cu faianță, zugrăveli lavabile la pereți și tavane, lucrări de sistematizare verticală, achiziționare de mobilier școlar (bănci, scaune, catedre) și calculatoare", precizează Primăria, adăugând că modernizarea s-a făcut în cadrul unui proiect cu finanțare europeană de 8,1 milioane de lei, din care cheltuielile totale nerambursabile reprezintă circa 3,8 milioane de lei.

În plus, pentru acest colegiu mai există un proiect aprobat pentru finanțare, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de circa 4 milioane de euro. Proiectul vizează renovarea cantinei, a sălii de sport, a două cămine, a două ateliere și a simulatorului de la Liceul Auto.

Citit 2092 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 07:41

2 comentarii

  • postat de a-toni
    Vineri, 28 Iulie 2023 16:09
    85.186.206.***
    mai toni, ai vorbit ca sa te afli in treaba. Probabil si pentru tine bacalaureatul este o necunoscuta. Te trezesti vorbind, fara o minima documentare, mergand pe principiul "statul te vrea prost". Cum mai, cap de creta, sa desfiintezi scoli? De unde stii tu ca nu a luat nimeni bacalaureatul de ani b
    0
    0
  • postat de toni
    Miercuri, 19 Iulie 2023 10:15
    86.124.200.***
    eu inteleg sa refaci stabilimentul unui liceu ,cu bani europeni ,dar luând în considerare lipsa numărului de absolvenți de bacalaureat, aceste investiții sunt nule , intrebare pt Pucheanu : de ce irosesti banii ? ?? Sunt ani la rând de cand nimeni nu a mai luat bac-ul la acest liceu , de ce te faci
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.