Decontări și investiții aprobate în județ

Decontări și investiții aprobate în județ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În această săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost semnate alte 30 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", în valoare totală de 312.971.412,51 de lei.

Printre acestea, se numără și proiectul de la Frumușița, de modernizare a drumurilor comunale, investiție ce va beneficia de o alocare de 11 milioane de lei. De menționat că în data de 22 august au fost aprobate proiectele similare de la Târgu Bujor, Fundeni și Nămoloasa, investiții în infrastructura locală cu o alocare totală de peste 22,6 milioane de lei.

Altfel, în ultimele două săptămâni, Ministerul Dezvoltării a decontat, în județ, o serie de facturi pentru obiectivele de investiții realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre peste 540.000 de lei alocați pentru investițiile în curs de la Galați, Tecuci și Tulucești. Nu în ultimul rând, la Brăhășești continuă lucrările prin vechiul PNDL, acestea beneficiind de o decontare de circa 193.000 de lei.

Citit 1635 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.