Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Liceului Tehnologic Tudor Vladimirescu

Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Liceului Tehnologic Tudor Vladimirescu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

 

U.A.T. Comuna Tudor Vladimirescu, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Liceului Tehnologic Tudor Vladimirescu și a structurilor școlare arondate din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Reforma 6 „Actualizarea cadrului legislative pentru a asigura standard ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar”, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare”.

Obiectivele proiectului:

  • Digitalizarea procesului de predare-învățare-evaluare prin dotarea sălilor de clasă și a laboratorului de informatică  cu echipamente digitale în vederea creșterii performanțelor școlare ale elevilor și preșcolarilor din comuna Tudor Vladimirescu;
  • Realizarea unui învățământ axat pe utilizarea metodelor interactive și integrarea noilor tehnologii în procesul de predare-învăţare-evaluare, contribuind la creșterea numărului activităților didactice în care cadrele didactice aplică utilizează/integrează noile tehnologii;
  • Îmbunătățirea infrastructurii școlare la nivelul comunei Tudor Vladimirescu, în vederea asigurării unui proces educațional de calitate, modern și incluziv, în condiții optime.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 934.802,51 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 785.548,33 lei, valoarea TVA eligibilă aferentă este de 149.254,18 lei.

Data începerii și finalizării proiectului:10.08.2023-31.12.2024

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-1260

Date de contact: Primar: Gheorghe Costel

Adresa: comuna Tudor Vladimirescu, strada Principala, nr. 185, jud. Galați, cod poștal 807295,

Telefon: +40 236.828.603

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

(P)

Citit 1989 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2023 14:22