Stan gândeşte, Toader a obosit!

Stan gândeşte, Toader a obosit!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă Albă - Primarului Marius Stan şi echipei sale, pentru că au aprobat închiderea unei porţiuni din strada Brăilei, gândind variante ocolitoare, inclusiv impunând asfaltarea străzii Stadionului (aflată în ample lucrări de modernizare). Deşi cu siguranţă că vor fi multe critici din partea şoferilor afectaţi de suspendarea temporară a circulaţiei rutiere, deşi circulaţia rutieră se va îngreuna simţitor (mai ales în zona cuprinsă între Cina şi farmacia de vizavi de Spitalul Judeţean), cu mulţi agenţi ai poliţiei rutiere sau poliţişti locali şi cu răbdare din partea tuturor, s-ar putea să supravieţuim cu toţii!

Bilă Neagră - Deputatului Mircea Toader, pentru activitatea desfăşurată în cadrul partidului. Distincţia nu o acordăm primii noi, ci a acordat-o deja conducerea PDL, care l-a destituit din funcţia de şef al filialei locale.

Citit 9072 ori Ultima modificare Duminică, 05 August 2012 13:55

2 comentarii

 • postat de IANCU JIANUL
  Marți, 07 August 2012 14:27
  *HA HA HA! MAI UN PAMANT, MAI UN TEREN!
  Cand vorbesc despre ciuma tarii mai amestec litere... de multa dragoste ce le port eu si 86% din populatia tarii!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 07 August 2012 14:25
  GRESIT! Mircea Toader a fost destituit pentru a nu pata (HA HA MAI UN PAMAN MAI UN TREN!!) IMAGINEA PARTIDULUI PORTOCALIU, prin asocirea cu tatal criminalului (cap de peste) ce omora fatra de 18 ani sapt trecuta!
  Era consilier direct si sponsor al partidului si na... batea la ochii prostimii! Nu ca m-ar mira sa fie si altii pe viitor in circumstante indoielinice! Copil cuminte si parlamentar constit si om nu am intalnit!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.