Inspiraţia administrativă şi expiraţia politică

Inspiraţia administrativă şi expiraţia politică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă Albă - Primarului Marius Stan care a avut inspiraţia să verifice proiectele lucrărilor de modernizare de pe mai multe şantiere din oraş (dar nu a avut aceeaşi inspiraţie şi să-şi anunţe public această intenţie, astfel încât toată presa să poată asista la inspecţie!), ocazie cu care a descoperit tot felul de inadvertenţe financiaro-logice: proiectantul lucrării de modernizare a străzii Oţelarilor s-a remarcat prin decizia sclipitoare de a moderniza o stradă cu tramvai fără... staţii pentru călători, în timp ce la Grădina Publică o altă minte inginerească a gândit reamenajarea zonei uitând să includă pe lista lucrurilor de făcut fântâna arteziană. În acelaşi context al lucrărilor gen "uite nu-s", aşteptăm cu interes din partea primarului şi prezentarea oficială a raportului de audit pe marginea lucrărilor societăţii Unicom, în cartierul Dimitrie Cantemir.

Bilă Neagră - Tuturor politicienilor apropiaţi liderului PNL Victor Paul Dobre care s-au volatilizat peste noapte după ce numele acestuia a fost legat de scandalul listelor electorale permanente şi care tac acum, demonstrând încă o dată că în politică nu este loc de loialitate, ci doar de... oportunitate.

Citit 9260 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2012 14:06

1 comentariu

 • postat de alecsutza
  Duminică, 19 August 2012 07:40
  Nici in Braila nu sunt acele "statii", nici in Bucuresti... Tocmai pentru a se realiza o cale de rulare mai mare, pentru fluidizarea traficului etc. Dar binenteles, pentru Galati (si edilii lui) asta e o foarte mare noutate si, binenteles, o prostie care trebuie mestecata la nesarsit, inclusiv de ziaristii de doi bani tona. Ca MM.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.