Minunile lui Spiderman şi implicarea socială

Minunile lui Spiderman şi implicarea socială
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cred că prefer să dau săptămâna aceasta bila albă nu autorităţilor, ci asociaţiilor care, pornind de la nimic, ajută copiii în dificultate, în cazul acesta pe cei cu autism. Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism - APCA Galaţi şi Asociaţia „Dincolo de tăcere” nu sunt decât nişte exemple că lucrurile ar merge în Galaţi mult mai bine, dacă am fi mai mulţi cei care ne-am implica. Dacă edilii s-ar implica. Oamenii aceştia sunt un exemplu de hotărâre. Sunt determinaţi, pe când cei care au reală putere uită să fie determinaţi, uită şi pentru ce sunt aleşi. Să dau o bilă albă Consiliului Local pentru că s-a trezit că poate sprijini o firmă să-şi continue existenţa şi, implicit, să menţină cele 400 de locuri de muncă? Da, un mare bravo consilierilor, dar asta e treaba lor, nu au făcut nimic extraordinar. Consiliul Local a acceptat o eşalonare a datoriei firmei Cozamin, iar, potrivit primarului Marius Stan, de acum încolo CL trebuie să ofere ocazia tututor agenţilor economici să poată cumpăra terenurile, pentru a putea avea acces mai uşor la bancă, respectiv la credit. Bun, perfect, numai să nu fie un nou prilej de afaceri dubioase.
Bila neagră grosolăniei cu care preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa, îşi apără interesele. Acesta a retractat raportul de audit al Serviciului de Audit Public Intern, de pe timpul lui Chebac, care îl cam taxa. În perioada când a fost director al Spitalului Judeţean a „denunţat unilateral contractul”cu SC Infoworld ( pentru un sistem informatic), ceea ce a adus unităţii spitaliceşti o datorie de 848.031 lei.

Citit 9718 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 17:47

2 comentarii

 • postat de Oarecare
  Miercuri, 10 Aprilie 2013 10:36
  Spiderman, poate ca stie ceva medicina; dar, in administratie, e o catastrofa! Cine l-a pus mai mare peste judet, sa-l ia acasa la el(ei)!
  0
  0
  Raportează
 • postat de polish plastic
  Marți, 09 Aprilie 2013 18:04
  polish plastic a spus:

  Nicolae Bacalbaşa este un om cu capu in nori ce isi vede doar interesele personale.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.