Surprize, surprize cu Marius Stan

Surprize, surprize cu Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă se dă, după multe căutări, pentru decizia Consiliului Local de a face dispărută construcţia mastodontică de la Inelul de Rocadă şi înlocuirea ei cu o fântână arteziană. Aleşii locali au dat deja undă verde studiului de fezabilitate, iar în 12 luni, poate vedem şi altceva în afară de tăblăraie.
Bila neagră merge la Primăria municipiului Galaţi care a plătit 150.000 de euro pe un aşa-zis audit, care s-a dovedit a fi doar o analiză. Ba, mai mult, această analiză nu a adus nimic nou, ci a revelat ceea ce era deja mai mult decât evident pentru cetăţeni, şi anume că niciun om care ocupă o funcţie de conducere în instituţie nu este "foarte bine" pregătit, iar numai 5 la sută dintre ei se prezintă „bine”. În rest, că analiza a (re)descoperit că Primăria a pierdut un litigiu prin neprezentare, nu face decât să sublinieze proasta pregătire a personalului şi totala lipsă de interes. Acum, vom vedea dacă primarul Marius Stan va trece la un proces mai riguros de selecţie a angajaţilor sau va merge în continuare cu aceiaşi neştiutori.

Citit 12926 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 15:52

14 comentarii

 • postat de Dre
  Joi, 04 Aprilie 2013 13:32
  Pentru @Dre tu esti genul de om prost dar cu tupeu daca pe tine te bucura o bordura si o fantana inseamna ca esti 0 si nu ai avut nici o realizare personala traiesti in virtutatea inertiei in final ai statut de gunoi genetic. Cred ca e mai bine sa se creeze locuri de munca, atragere fonduri europene, investitii cu capital strain . Avem o Dunare care curge si doar atat nu profitam de ea. Un coleg propunea votarea de catre galateni o ideea buna pe care o puteti face pe forumul Primariei.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Referitor la Ion, primul comentator
  Joi, 04 Aprilie 2013 07:25
  Gălăţeni, de ce nu "a-ti ales" pe Ion?. În el zăcea competenţa. Nu zic că nu are dreptate în ceea ce priveşte aprecierea cu privire la "competenţa" lui Stan dar nici să te faci de râs cu propria competenţă!
  0
  0
  Raportează
 • postat de grilli
  Marți, 02 Aprilie 2013 16:05
  pentru DINU :Punctul tau de vedere e bun in privinta fantanii dar cine garanteza ca acea fantana va fi functionabila,ca vor fi bani pentru consumul de curent necesar,curios as fi si ce firma o construieste si cu cati bani.Eu as propune a se construiasa acolo ceva dupa propunerile si votate de galatenii,ceva ca un concurs care sa mobilizeze tot galatiul si care sa devina o mandrie ca acel ceva a fost ales de locuitori si nu decis de cine stie ce grup de interese
  0
  0
  Raportează
 • postat de @dre
  Luni, 01 Aprilie 2013 10:56
  Am crezut ca s-a mai curatat orasul de marlani...in sfarsit cand se pare ca misca ceva in orasul nostru , un marlan este contra.Toata lumea este nemultumita ca nu se construieste iar el vrea sa-i potoleasca foamea primaria din banii cu destinatie precisa.Mai dre, pleaca drakului unde vrei tu numai in Galati sa nu ramai ,impreuna cu altii, ati nenorocit orasul cu votul vostru dat cu gandul la mancare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dre
  Vineri, 29 Martie 2013 18:08
  Fantana sa fie neaparat din aur sau cel putin argint tara moare de foame si noi umblam la aspect voi vreti sa construiti ca sa aveti de unda fura talharilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de DINU
  Vineri, 29 Martie 2013 09:49
  nu spune nimeni fratilor ca nu e buna fantana arteziana...dar peste tot in lume fantanile arteziene sunt in parcuri...au si rol pentru udimificarea aerului cald pe timp de canicula si asa poti sa vii in parc si daca esti batran si daca vrei sa vii cu un copil.......atentie mare totusi in GALATI avem o problema si nu o neglijati ..aceasta problema sunt chiar daca nu vrem sa recunoastem ,,romii" ..ne vom trezi cu ei la facut baie in fantana arteziana...asta inseama sa treaca prin fata masinilor...atat timp cat sunt cartiere intregi unde apa se cara cu cisternele...evident pentru baut ..propun sa facem o fantana unde sa mearga acele cartiere la facut baie ...si nu e o gluma pentru ca noi nu reusim sa rezolvam probleme adevarate ale galatiului... fantanile arteziene din toate orasele civilizate sunt si atractii turistice ..adica dacavine cineva in orasul tau vrea sa aiba o amintire si face o poza evident cu ceva relevat din oras....presupune ca fantana va fi ceva extraordinar atunci ne vom trezi cu oamenii alergand printre masini sa treaca sa faca o poza....ne vom trezi cu gartieni printre masini la schimb de tura...ca trebuie pazita fantana ..pentru ca nu e baie publica...oamenii care curata si pun in functiune pompele , etc . vor fi si ei printre masini...asa ca puteti face ceva acolo specific galatiului...puteti amlasa ceva caractristic unui oras inconjurat de ape.....iar fantana o faceti undeva unde putem ave acces toti ...sa stam pe o banca..sa facem o poza...etc...

  daca aveti lipsa de ideei puteti face o dezbatere publica pe acesta tema...sunt sigur ca sunt oameni destepti in GALATI.. face un concurs pentru proiectarea arhitecturara a unoe asemenea obiective...si cu un premiu modest va puteti trezi cu lucruri extraordinare...sunt tineti care doresc sa isi puna amprenta pe asemenea proiecte...

  va multumesc!
  0
  0
  Raportează
 • postat de @marius stanica
  Marți, 26 Martie 2013 12:18
  Daca afirmi ca uratenia de la ultimul leu cu acea urare vesnica de la multi ani ,nu deranjeaza pe nimeni atunci lasa-ma sa-ti spun ca tu esti idiotul fruntas in acest oras al idiotilor,si iti mai dau un sfat,pana nu inveti sa privesti in jurul tau,nu te mai duce la vot ,ca daca nici asta nu ti-a sarit in ochi,esti o nenorocire,omule.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Marți, 26 Martie 2013 10:35
  Auditul nu e audit, fapt confirmat in limba romana, negru pe alb de PwC. Concluziile sunt doar simple pareri ale unor oameni care, ce-i drept, au experienta in ceea ce fac. Nimeni nu e obligat sa i-a de bune concluziile si sa le implementeze. Iar daca o faci, trebuie sa ai mare grija sa nu deranjezi "fratia", pentru ca anumite persoane, de obicei de la un nivel in sus, care la fiecare schimbare de regim, cad tot mereu pe aceleasi fotolii comfortabile, au "spate".
  Raportul Curtii de Conturi, gratuit si efectuat de o institutie a statului, a scos in evidenta multe "smenuri" dar care, probabil, ca duc prin anumite zone crepusculare, a ramas ca dintai. Se bate moneda pe acest control, platit foarte bine, dar care nu descopera mai nimic in plus. Adica subliniaza exacceea ce cu totii stiam de ani buni.
  Ca Primaria a devenit, treptat, o zona de influenta politica, o anexa a filialei de partid, in care "plantatii" au acces la fonduri, fie direct, fie indirect, ca managementul impus este defectuos si total inadecvat sec. 21, ca la proiectele de interes public cei ce voteaza cu constiinciozitate nu sunt intrebati, ca schimburile de terenuri au functionat intr-o veselie, ca nu oricine se poate angaja in Primarie, ca reprezentarea in instante a Primariei e aproape inexistenta si daca este e doar formala.
  In schimb orasul se transforma, pe zi ce trece, intr-o zona defavorizata iar cei ce vor veni dupa noi, ne vor "umple frigiderul".
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Marți, 26 Martie 2013 09:08
  Eu cred ca sunt DOUA BILE NEGRE !!!

  1) "mastodontul tablarie" poate fi lasat acolo pentru ca nu deranjeaza, si la fiecare schimbare de primar daca fiecare darama ce a facut precedentul si vine dansu cu alte constructii INSEAMNA O IDIOTENIE !
  Chestia ca "primarul sa isi puna amprenta" prin tot felul de constructii (ba cupole, ba fantana arteziana) mi se pare o idiotenie colosala !
  SUNT A DRAQULUI DE MULTE LUCRURI DEJA DE FACUT REALMENTE IN ACEST ORAS si noi stam si tot schimbam borduri si fantani arteziene !!!
  Orasul idiotilor in tara idiotilor !

  2) Auditul respectiv nu l-a facut primaria singura ci la cererea primarului !!!
  Ce tot incercati sa albiiti pe dl Marius Stan ?!?!?!
  Neavand nici-o finalitate, acel studiu SUNT BANI ARUNCATI PE FEREASTRA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de jan
  Marți, 26 Martie 2013 08:41
  ar fi interesante criteriile dupa care s-au stabilit care sunt buni si care sunt rai si daca la aceasta evaluare a fost supus si staful de conducere (care in fond decide modul in care functioneaza aceasta institutie).Cred ca si fara aceasta evaluare de personal se putea responsabilizand angajatii cu sarcini clare, concrete si care dupa un timp sa fie "cantariti".Atunci se putea stabili clar cine e valabil si cine nu.In rest sa vina o fetiscana psiholog de 20 de ani, care nu stie nici de unele ,si sa-ti puna stampila de prost sau destept nu cred ca este relevant.In rest doar bani cheltuiti fara rost si cu care se putea face ceva util .
  0
  0
  Raportează
 • postat de @ion
  Marți, 26 Martie 2013 08:41
  Mi ioane,da prost mai esti,de ce zici ca se comporta ca pe stadion ???L-ai vazut cu banere pe frunte,l-ai auzit urland ca pe stadion,injurand,furand,mancand seminte prin primarie,sau ce p....la mea ai vazut tu din toate acestea de spui ca se comporta ca pe stadion.....are el si lipsuri dar huligan nu este .....ba din cotra e unul dintre cei mai civilizati primari din tara.L-ai auzit vreodata vorbind ??????????Critica-l pt. ceia ce face dar nu tu lua de om cu asemenea prostii...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Renegatul
  Marți, 26 Martie 2013 02:53
  Pai pana la urma analiza a fost facuta oficial...ca nu ni se spune care sunt cei slabi pregatiti e grav, deci nu se vrea schimbarea lor si mergem pe aceeasi linie...dar totusi e mai bine ca s-a facut o evaluare a celor competenti si a celor care sunt prastie... decat sa iti dai cu presupusul ca X sau Y sunt slabi fara sa sti ceva sigur
  0
  0
  Raportează
 • postat de robin, haiducul in izmene
  Luni, 25 Martie 2013 13:37
  si uite asa, la ce primari au fost in galati dupa "90, d-l m.stan are sansa sa fie cel mai bun. asta e cum ai pune la un concurs de tras cu arcul o persoana ce nu vede deloc, unul ce intrezareste ceva doar cu unul si un miop cu doar 3,5 miopie. cine trage mai aproape cit de cit de tinta, lasind factorul intimplare? acum sa o spunem si pe aia dreapta cit de orb ai fi sa vezi tinta daca organizezi bine concursul pentru jobul bugetar de arbitru la tir, cistigi sigur indiferent de rezultatul adevarat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion
  Luni, 25 Martie 2013 12:03
  Oare nu era nici un om gospodar si galatean pentru a fi primar? Avem ce a-ti ales .Un primar care confunda orasul cu un stadion. Va rog ,nu mai povestiti nimic pentru ca va faceti de ras.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.