Teoretic, avem căldură. Practic, tremurăm de frig

Teoretic, avem căldură. Practic, tremurăm de frig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă neagră conducerii Primăriei Galaţi, care anunţa, cu surle şi trâmbiţe, în urmă cu doar câteva săptămâni, că problema lipsei căldurii a fost rezolvată şi că gălăţenii nu vor mai tremura de frig în case. Cu atât mai mult cu cât Guvernul a alocat 10 milioane de lei, drept ajutor financiar de urgenţă, iar Consiliul Local alte milioane bune, în acelaşi scop. Cu toate acestea, mulţi dintre gălăţenii bun-platnici nu beneficiază de căldură! Apa care ajunge în caloriferele oamenilor nu este livrată la o temperatură corespunzătoare, iar cetăţenii vor fi obligaţi să plătească, nu peste mult timp, facturi consistente doar pentru că au avut caloriferele un pic dezmorţite. În luna martie a acestui an, primarul Marius Stan se arăta indignat şi profund nemulţumit de faptul că CET, pentru câteva zile, furnizase agent termic la o temperatură mult prea mică (apa care ajunsese, atunci, în calorifere avea, conform declaraţiei sale, doar aproximativ 35 de grade). La acel moment, cerea demiterea lui Tudor Petre (colegul său de partid, fostul director al CET) şi ameninţa cu o plângere penală împotriva sa. Ce s-a schimbat, însă, între timp? De ce conducerea Primăriei nu observă, şi de această dată, că temperatura agentului termic furnizat este necorespunzătoare şi de ce nu se iau măsuri?
Bilă albă conducerii Consiliului Judeţului Galaţi pentru demersurile făcute cu scopul de a sprijini şi a ajuta copiii din Galaţi care suferă de autism, instituţia urmând să încheie un parteneriat cu un centru de cercetare în autism de la Universitatea din Palermo, de pe urma căruia ar avea de câştigat copiii care fac terapie la cabinetele DGASPC, dar şi la Centrul de recuperare al Asociaţiei „Dincolo de tăcere”. Nu ar fi rău ca şefii instituţiei publice să încheie, la nivel local, un parteneriat cu toate asociaţiile de profil din oraş, aşa cum a solicitat, de altfel, un cititor al cotidianului „Viaţa liberă”, Stănică Ambrinoc.

Citit 10007 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2013 16:46

3 comentarii

 • postat de Adrian de Galati
  Luni, 09 Decembrie 2013 21:26
  5.13.235.***
  Adevarat. din nou cetateanul obligat la plata serviciilor inexistente. Cati dintre responsabili sunt insa racordati la sistemul centralizat? ca daca ar fi, ar sti si daca ar sti si ar plati facturi pentru frigul furnizat, ar lua masuri. Asa insa de ce ar face-o?
  0
  1
  Raportează
 • postat de EU
  Luni, 09 Decembrie 2013 11:10
  213.233.92.***
  Lasa ma nu mai plangeti... primaria (scuze APATERM) trebuie sa incaseze bani de la fraieri... sa vedeti facturi de caldura... plus nesimtitii de la ISTA .. si care or mai fi ... vin dupa bani la citire
  PS: BA DA PROSTI MAI SUNTEM ...
  0
  4
  Raportează
 • postat de Marmota inghetata in apartament
  Luni, 09 Decembrie 2013 10:10
  5.13.205.***
  In Mazepa caloriferele sunt caldute. Nu poti sa incalzesti un apartament cu ce apa avem in calorifere.
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.