Consiliul Local, mântuitorul societăţilor falimentare

Consiliul Local, mântuitorul societăţilor falimentare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În condiţiile în care voluntariatul la români este abia la început şi suntem cam în urmă cu astfel de activităţi, în comparaţie cu celelalte ţări europene, considerăm că elevii şi profesorii colegiilor „Mihail Kogălniceanu” şi „Alexandru Ioan Cuza” merită să primească o bilă albă pentru implicarea lor în distribuirea ajutoarelor alimentare provenite de la Uniunea Europeană. Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, voluntarii au contribuit ca ajutoarele să ajungă la nu mai puţin de două treimi din beneficiarii ajutorului european. Bila neagră merge către Consiliul Local, care nu conteneşte să umple cu bani găurile societăţilor la care este acţionar. După ce aruncat bani în curtea dezafectată a societăţii din subordinea sa, Apaterm, iată că acum vine ca un salvator nebun şi orb al SC Cons Management Parc de Soft SRL Galaţi. Consilierii locali au hotărât să verse 150.000 de lei din bani publici, după ce celălalt acţionar al Parcului de Soft, Consiliul Judeţului, a majorat şi el capitalul social cu încă 170.000 de lei. Păi, dacă cele două consilii continuă să bage bani în fantome, tot încercând să le resusciteze, atunci nu are rost să ne mai întrebăm când ne vor fi asfaltate drumurile, fie ele municipale sau judeţene, şi trotuarele.

Citit 9589 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2013 17:52

1 comentariu

 • postat de unu
  Luni, 02 Decembrie 2013 10:53
  82.137.14.***
  UNDE E ECONOMIA DE PIATA DE CARE VORBESC DESTEPTII TARII? De ce subventionam aceste societati neprofitabile, in loc sa facem investitii serioase, adica care sa aduca PROFIT, nu fantani arteziene, flori, palmieri, borduri. DOMN Primar e liberal, dar se comporta ca un neocomunist, ca nici comunist nu e. Daca lasa apaterm-ul sa moara in primavara, acuma nu faceam frigu. Furnizati caldura ziua, iar noaptea cand sunt cu minus, o opriti. Cine este desteptul care da asemenea ordine. Nu furnizati ziua dar d-ti toata noaptea, cand chiar este frig.
  Se lauda domnu primar ca a primit bani de la guvern, mergem non stop cu caldura, dar cineva minte. PRIMARIA minte, ori Viata libera furnizeaza informatii fara acoperire? Faceti un pic de lumina domnilor jurnalisti impartiali ?
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.