Tălpuitorii, în topul ofertelor de muncă

Tălpuitorii, în topul ofertelor de muncă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe lista locurilor de muncă declarate oficial vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați, și-a făcut loc, probabil pentru scurt timp, o nouă meserie, cea de tălpuitor. Confecționer-reparații încălțăminte - se arată în paranteză, pentru o imagine mai clară a meseriei pentru care, miercuri, erau oferite 17 posturi. E greu de crezut că a crescut cererea așa de mult în Galați, astfel că, mai mult ca sigur, posturile de tălpuitori sunt pentru "afară", mai ales că li se cere candidaților să cunoască și limba engleză.

În topul ofertelor de muncă prin AJOFM Galați cele mai multe sunt cele venite de la Damen Workforce România, firma-satelit a Șantierului Naval, care are disponibile 100 de posturi pentru sudor geomembrană, 50 pentru lăcătuș la prelucrarea și îndreptarea țevilor ghintuite și alte 50 pentru tubulator naval. Multe posturi, 30 la număr, erau oferite și pentru vopsitori, de către o altă firmă de plasare a forței de muncă.

Amintim aici și oferta pentru patru posturi de lucrător pentru salubrizare spații verzi, anunțată de Gospodărire Urbană și pentru care se solicită studii medii.

Lista completă a locurilor de muncă declarate oficial vacante poate fi consultată pe pagina AJOFM Galați.

Citit 3995 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iulie 2023 04:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.