Oferte de muncă de la trei firme, prezentate la AJOFM

Oferte de muncă de la trei firme, prezentate la AJOFM
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați organizează luni, 11 septembrie, de la ora 10,00, o acțiune de mediere pentru mai multe ocupații, prinse în cadrul ofertelor de locuri de muncă depuse de trei firme. Practic, gălățenii aflați în căutarea unui post în domeniile respective vor putea lua contact nemijlocit cu acești angajatori.

Conform AJOFM Galați, oferta Damen de locuri de muncă vizează ocupațiile de sudor, tubulator naval, lăcătuș, mecanic, specialiști și necalificați în vederea calificării. A doua firmă, PROCONSTRIND, are oferte pentru macaragii și instalatori țevi mari, iar cea de-a treia, Adalya Conf, pentru confecționer textile.

Acțiunea se va desfășura la sediul AJOFM Galați, la ea fiind așteptate toate persoanele neocupate sau care doresc să își schimbe locul de muncă.

AJOFM Galați mai informează că firmele interesate să participe la astfel de acțiuni de mediere pot trimite e-mail cu datele de contact și numărul de posturi vacante și ocupațiile necesare pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 9869 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.