714 gălățeni angajați, prin AJOFM, în două luni

714 gălățeni angajați, prin AJOFM, în două luni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

398 de gălățeni și-au găsit loc de muncă, în decursul lunii februarie, prin intermediul AJOFM Galați, ceea ce face ca numărul total al gălățenilor angajați de la începutul anului cu sprijinul agenției să ajungă la 714. Cei mai numeroși (397 de persoane) au peste 45 de ani, iar cei mai puțini (20) au vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani.

În funcție de rezidență, 423 din persoanele încadrate în muncă provin din mediul urban, iar 291 sunt din mediul rural.

Din punct de vedere al nivelului de pregătire, cei mai numeroși nou angajați sunt cu studii gimnaziale (221 persoane), studii liceale (194), școli profesionale sau de arte și meserii (158). Numărul celor cu studii superioare este de 78, al celor cu studii primare și fără studii este de 48, în timp ce persoanele cu studii postliceale încadrate sunt în număr de 15.

În primele două luni ale acestui an, 1.630 de persoane au beneficiat de asistență pentru înregistrarea în evidență ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Citit 2328 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 12:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro