Târg de angajări pentru medici şi farmacişti

Târg de angajări pentru medici şi farmacişti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul internațional de oferte de muncă în domeniile medical și farmaceutic "Cariere în alb" va avea loc şi în România, în perioada 27 octombrie - 16 decembrie. Aproximativ 35 de recrutori medicali îşi vor expune ofertele de angajare. Similar anilor din urmă, cele mai căutate specializări sunt cardiologie, anestezie, stomatologie şi farmacie. Evenimentul se adresează atât studenților şi proaspeţilor absolvenţi, cât şi medicilor rezidenţi şi celor specialişti. 

La noi în ţară, târgul va avea loc în Iaşi, Bucureşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca şi Timişoara.  Cei interesaţi se pot deja înregistra online pe www.careersinwhite.com. Pentru detalii este disponibilă adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Alături de România, alte nouă ţări din Europa vor găzdui evenimente similare.

Citit 2794 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2012 17:50

1 comentariu

 • postat de Ilie
  Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 09:42
  Daca este posibil va rugam sa publicati in aceasta sectiune si locurile de munca valabile la AJOFM Galati la zi (vad ca in ziar deja nu mai sunt) sau macar la saptamana cand se face actualizarea, ptr ca ei uita de cele mai multe ori sa le actualizeze pe site-ul AJOFM, dar daca dvs le solicitati macar odata de doua ori pe saptamana, vom avea si noi acces la locurile de munca vacante si ar fi util ptr cei din judet, sau cei care locuiesc mai departe de sediul lor.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.